Nieuws
19 juni 1e paal voor DOK2404
29 juni 2019

19 juni 1e paal voor DOK2404

De sloop van het voormalige pand van Wortman en het buurpand is zo goed als afgerond. Daarmee kan de volgende stap worden gezet: wethouder Gerard van As van Alphen aan den Rijn slaat 19 juni 2019 de eerste paal voor het DOK2404 aan de Rijnhaven. Met deze mijlpaal komt de realisatie van DOK2404 weer een belangrijke stap dichterbij. Belangstellenden zijn welkom bij deze feestelijke handeling, maar aanmelding is wel nodig, dat kan eenvoudig via deze link.

21 november 2018

Extra m² eenvoudig en tegen lage kosten mogelijk!

De woningen op de bovenste verdieping van DOK2404 zijn een bijzonder stel. Met een kleine ingreep – en met relatief lage kosten - kunnen hier eenvoudig véél extra vierkante meters worden toegevoegd.

Lees meer »
06 oktober 2018

Walking dinner Rijnhaven een succes!

Gezellig, informatief en erg nuttig om je toekomstige buren te ontmoeten! Dat waren de reacties op het walking dinner van 5 oktober jl.

Lees meer »
Informatiebijeenkomst op dinsdag 10 april
10 april 2018

Informatiebijeenkomst op dinsdag 10 april

Het afronden van de verschillende procedures duurde wat langer dan wij en jullie wilden. Maar er is goed nieuws. We hebben groen licht om het definitief ontwerp af te ronden en de omgevingsvergunning aan te vragen. Nog voor de zomer gaan we de verkoop starten.

21 maart 2018

Extra plaatsen fietsenstalling?

DOK2404 krijgt een gezamenlijke fietsenstalling die direct vanaf de weg bereikbaar is. Veilig, licht en voorzien van oplaadplekken voor ebikes. Voor elke bewoners zijn er minimaal twee plekken beschikbaar. We onderzoeken de mogelijkheid om extra fietsenplaatsen voor bijvoorbeeld racefietsen in een bovenrek. Daarvoor bestaan tegenwoordig handige systemen, waarbij je eenvoudig een fiets bovenin zet.  Zou je daarvoor zijn? Geef dat hieronder aan:

Wilt u extra fietsplekken?

Is natuurlijk verplicht...
Hier ging iets niet goed...
DOK2404 is nog mooier geworden!
21 maart 2018

DOK2404 is nog mooier geworden!

Dankzij de reacties tijdens de twee woonpanels hebben we DOK2404 nog aantrekkelijker kunnen maken. Zo krijgt de gevel aan de binnenzijde een mooie houten bekleding. Dat sprak meer aan dan de platen met lichte bekleding die we eerst hadden gedacht.

Ook krijgen de hoekappartementen een uitbouw op de hoek. Dat levert niet alleen een grotere kamer op, maar ook ramen van vloer tot plafond met vol uitzicht op het water van de Rijnhaven. Een mooi alternatief voor Netflix… Tijdens de informatiebijeekomst op 10 april krijg je alle aanpassingen te zien.