Nieuws

Extra m² eenvoudig en tegen lage kosten mogelijk!

21 november 2018

De woningen op de bovenste verdieping van DOK2404 zijn een bijzonder stel. Met een kleine ingreep – en met relatief lage kosten - kunnen hier eenvoudig véél extra vierkante meters worden toegevoegd.

Deze woningen op de bovenste verdieping hebben door het schuine dak extra hoogte, in de nok tot bijna 6 meter! Over een deel van de woning kan daarom een tussenvloer, een zogenaamde entresol, worden aangelegd. Dat levert bij de Bolderwoningen, die van zichzelf 106 m² groot zijn, maar liefst 58 m² extra woonruimte op! Ideaal voor een studeer, hobby en logeerkamer. Het biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een L-vormige woonkamer te realiseren.

Zo’n entresol geeft de woning bovendien een bijzondere uitstraling. De woonkamer blijft overigens nog steeds extra hoog. Met het aanleggen van de vloer voor de entresol is bij een Bolderwoning circa € 51.000,- gemoeid. Dat is voor de vloer, inclusief vloerverwarming, dichte trap, scheidingswanden, plafond en lichtpunten. Een optie is om op de begane grond een slaapkamer te laten vervallen en de woonkamer door te trekken, zodat deze L-vormig wordt.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Koppes Makelaardij.

Extra m² eenvoudig en tegen lage kosten mogelijk!